TP365  P-adresse:

HANGARVEIEN 1
3241 SANDEFJORD

 

TP365 eies og drives av Torp Parkering 1 AS

TORP PARKERING 1 AS
Nordre Kullerød 25
3241 Sandefjord

Tlf.:
Faxnr.:
E-mail:
97 15 60 41
33 42 92 24
post@tp365.no

Personvernerklæring

For at vi skal kunne levere våre tjenester må vi ha noen opplysninger om deg. Det er viktig for Torp Parkering 1 AS at ditt personvern ivaretas, og at du forstår hvordan vi bruker personopplysningene dine. I vår personvernerklæringen informerer vi om hvilke opplysninger vi samler inn, hvorfor, og hva vi bruker opplysningene til. Personvernerklæringen er en del av Torp Parkering 1 AS sine brukervilkår. Ved å godta personvernerklæringen og brukervilkårene aksepterer du at Torp Parkering 1 AS behandler personopplysningene dine i samsvar med personvernerklæringen.

 

Informasjon som samles inn

Opplysninger du gir oss ved henvendelser til, forespørsel om tjenester som leveres av Torp Parkering 1 AS kan være navn, e-post, telefonnummer, adresse, tidligere og nåværende tjenester.

 

Opplysninger Torp Parkering 1 AS registrerer når du bruker våre nettsider er;

Vi registrerer informasjon i forbindelse med din bruk av våre nettsider som følger:

  • domenet som tjenesten blir besøkt fra, hvilken nettleser som benyttes, varigheten av besøket, IP-adresse , enhetsinformasjon, anonyme identifikatorer, tidspunkt for besøket, hvordan du benytter tjenesten, informasjon om geografisk posisjon, hvor lang tid du bruker på å gjøre oppgaver på nettsiden.

 

Hvordan vil personopplysningene dine bli brukt

Torp Parkering 1 As kan bruke opplysningene dine til å sende ut nyhetsbrev og til å levere produkter og tjenester som avtalt.

 

Markedsføring

Overfor brukere som har et aktivt kundeforhold til Torp Parkering 1 AS (når du er registrert kunde, har forespurt tilbud om et eller flere av våre produkter), vil vi kunne sende markedsføring per e-post, SMS eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder. Slik markedsføring vil alltid skje innenfor rammene av markedsføringsloven. Du kan be om ikke å motta slik markedsføring.

 

Hvordan vi deler personopplysningene dine

Vi vil kun dele dine opplysninger i de tilfellene Torp Parkering 1 As selv ikke kan levere det forespurte produkt eller tjeneste, og opplysninger vil da bli sent kun til relevant firma som kan levere samme. Utover det vil vi ikke dele din informasjon med andre parter.

 

Innsyn, retting og sletting av personopplysninger

De personopplysningene vi har registrert om deg har du rett til å få innsyn i/hentet ut når du måtte ønske ved henvendelse til Torp Parkering 1 As. Skulle noen av opplysningene ikke være korrekte så retter vi det.

Samtykker du har gitt kan du trekke tilbake når som helst og dine personopplysninger vil bli slettet hvis/når du ønsker det. Har du spørsmål, ta kontakt med oss.

Vi vil uansett ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og våre lovpålagte plikter.

Personopplysninger vedrørende kjøp av varer og tjenester som er lovpålagt å innhente i forbindelse med ordre/fakturering kan ikke bli slettet.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.