Priser

TP365 skal alltid være et konkurransedyktig alternativ for reisende til og fra Sandefjord lufthavn Torp.  Prisberegningen er lagt opp slik at det alltid går i kundens favør. F.eks parkerer man i 5 dager betales pris for en uke og ikke 5 ganger 119 kr. Tilsvarende gjelder for alle P-soner. NB! FORHÅNDSBESTILING ER IKKE MULIG DESSVERRE.

Det kan benyttes vanlig bankkort, Visa og Mastercard ved betaling.
Automatene tar kun kort og det er ikke mulig å betale med kontanter.

P-sone Time Døgn 1 uke til
8 dager
2 uker til
15 dager
3 uker til
22 dager
4 uker til
29 dager
5 uker til
36 dager
Priser 30,- 119,- 579,- 779,- 1.029,- 1.279,- 1.529,-


Utrykning

TP365 er en automatisk parkeringsplass uten bemanning. Dersom det oppstår problemer løses de fleste ved direkte kontakt med NOKAS via calling anlegget på betalingsautomatene eller en telefonsamtale med vår bemannede vakt-telefon (971 56 041). Hvis det skulle bli behov for utrykning av årsaker forårsaket av kunde, må vi påberope oss et gebyr på kr. 500,- Utrykning kan normalt komme i løpet av 15-20 minutter.

 

Betalingsmåte

Med Billett:

Ved innkjøring trykk og ta billett i automaten som oppbevares i bilen eller tas med. NB!  legg biletten i hanskerommet eller slik at den ikke utsettes for sollys og falmer. 

Man  betaler ved en av utkjøringsbommene. NB! Dette må gjøres fra bilen da systemet benytter seg av vekt-celler.

 

Uten Billett:

Ved innkjøring sett et betalingskort i innkjørings-automaten og inngang registreres. Ingen billett er nødvendig. Ved tilbakekomst må det sammme kortet benyttes ved betaling i automat ved utkjøringsbommene.

Dersom det ikke er dekning på dette kortet kan man benytte kortet først til registrering av utkjøring og betale med et annet kort

TP365 satser på god personlig service, der kundens krav til trygg parkering, rimelige priser med rask og effektiv kundebehandling er blitt vårt varemerke.

TP 365 Parkering er inngjerdet og opplyst med god bevoktning hele døgnet hele året.

For mer informasjon om priser, ta kontakt med
Torp Parkering 1 på tlf. 971 56 041 eller på post@tp365.no

"Trygg og rimelig parkering på Torp Sandefjord Lufthavn"